הם הכירו בתחילת שנות ה40. הוא גרוש עם ילדה והיא עם ילד מקשר זוגיות קודם. כשהם הכירו היא כבר ידעה שהיא רוצה ילד נוסף. היה חשוב לה שלבנה הבכור יהיו אחות או אח וגם היא רצתה בכך מאוד. בשל הזמן הדוחק, היא החלה לברר בנוגע להליכים להבאת ילד לעולם באמצעות תרומת זרע ולמרות קשר הזוגיות שהחל, לא עצרה את הליכי תרומת הזרע.

הם הסבירו לי בפשטות שהקשר הזוגי שהם היו בו הגיע מהמקום הזוגי בלבד, מכך שמצאו חיבור והיה להם טוב אחד עם השניה ולא מהמקום המשימתי של הבאת ילד לעולם.

הליכי תרומת הזרע נמשכו ובסופו של דבר היא הופתעה כשנקלטה להריון כבר בניסיון הראשון. ההפתעה הייתה כפולה כאשר זמן קצר לאחר מכן גילתה כי מדובר בתאומים – בת ובן❤️

וכך יצא, שאת כל תקופת ההיריון הם העבירו יחדיו. הוא ליווה אותה לבדיקות, תמך בה, לן איתה בביה"ח כשהייתה מצויה בשמירת היריון, סייע לה בהכנות ללידה ובהכנת הבית לשני התינוקות שיגיעו אליו בקרוב. גם בלידה הוא היה נוכח ולאחר מכן סעד אותה בימים הראשונים שלאחר הניתוח הקיסרי וטיפל בשני התינוקות שנולדו.

ממחלקת היולדות הם חזרו ארבעתם הביתה כמשפחה, כאשר יום רודף יום והם שניהם מגדלים אותם באהבה ביחד.

 

התאומים חגגו שנה ובאופן טבעי ועל אף שאף אחד לא כיוון אותם לכך, החלו לקרוא לו "אבא". מלבד משפחתם הקרובה, כל הסובבים אותם ואת ילדיהם – בגן הילדים, בעבודה וכד', בטוחים כי מדובר באביהם של התאומים וכך הם מכירים בו מהרגע הראשון באופן טבעי.

וכך, מבלי שהתכוונו או כיוונו לכך, נוצרה לה המשפחה המיוחדת הזו, כאשר הוא רואה בהם כילדיו לכל דבר ועניין והיא רואה בו כאביהם לכל דבר ועניין והם רואים בו כאביהם לכל דבר ועניין, כאשר המטען הביולוגי הפך לבלתי נוכח ולחסר חשיבות וכאשר בימים אלו, בעודם של התאומים כמעט בני 3 שנים, הם הגיעו אלי וביקשו להתחיל בהליכים למתן צו אימוץ שלו כלפי התאומים, אשר יכיר באבהותו כלפיהם גם באופן רשמי, רשום וממוסד, שכן זו היא בהחלט טובתם של התאומים וזה מה שלדעתם יהווה את ההכרה הסופית באבהותו המתנהלת כבר בפועל.

בהצלחה לכם ❤️

 


סיון אלה-לוי, עו"ד ומגשרת,הקימה את משרדה מתוך מטרה כי יהווה קורת גג אחת וכוללת המתמקצעת בתחום דיני המשפחה והירושה ובכלל הסוגיות המשפטיות הנובעות ממנו.

נגישות